Nieuw in ons aanbod: het attest-pakket

13 februari 2024

Bij de verkoop van je woning komt er veel bij kijken. Ik merkte onder vrienden en kennissen die wilden starten met de verkoop van hun woning dat ze het moeilijk hadden om alle attesten en de juiste documenten te verzamelen. Het zoeken naar al die contactpersonen, techniekers en keurders zorgden voor vele onder hen (onnodige) stress.

Documentenchaos

Dus ben ik op zoek gegaan naar een oplossing die deze ongerustheid kan wegnemen. Ik stelde me de vraag: "hoe kan ik dit allemaal vereenvoudigen voor hen?". Zo ben ik gestart naar het opstellen van zo'n compleet verkoopdossier. En dit zonder extra poespas! Zo heb ik ook vastgesteld dat het aanstellen van lokale leveranciers van attesten jou vaak een prijsvoordeel kan opleveren. Maar ook als makelaar heb ik me hierin verdiept. Zo kan ik als vastgoedmakelaar een extra service leveren aan degenen die zelf hun woning wensen te verkopen, maar niet de commissie willen betalen. En zo is mijn idee voor het attest-pakket ontstaan.

Awel, als vastgoedmakelaar ga ik dit aanvragen voor jou! Ik verzamel alle nodige documenten en verplichte attesten. Doordat ik dit voor jou verzamel, kan jij je focussen op wat jij wilt doen: je huis verkoopklaar maken! En je hoeft je niet ongerust te maken, want mijn kennis als vastgoedmakelaar geef ik je er bij!

En wat moet jij doen om dit te krijgen? 1 Ding en dat is mij contacteren! En dat kan eenvoudig door op de knop hieronder te klikken! Dus klik op de button!

  • Wat kost dit? € 199 incl. 21% btw
    (+kostprijs van de attesten)
  • Welke attesten en documenten zijn dit? Alles wat nodig is voor de verkoop van je woning.
  • Wanneer kan je dit aanvragen? Vanaf nu!
Meer nieuws

Wil u graag meer weten of meer informatie over onze woningen te koop in Heusden-Zolder, Beringen, Lummen en omstreken? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons!

Contacteer ons
Copyright © Truyens Vastgoed cvba | Alle rechten voorbehouden
door Thys-Communicatie.be
Vragen? Contacteer ons!