Over ons

Welkom bij Vastgoed Truyens.

Met samen meer dan 40 jaar ervaring in het vastgoed, staan Annouck en Martin jou te woord bij jouw vastgoedproject.

Bij Vastgoed Truyens zijn we gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van particuliere woningen (residentiële woningen). Elk woningtype is bij ons welkom, groot en klein, nieuw of ouder. We gaan voor elke woning een gepaste oplossing vinden, zodat de verkoop of verhuur vlot kan verlopen. Door de jaren van ervaring in de lokale buurt van Heusden-Zolder, Beringen, Lummen, Diest,... kan je voor jouw vastgoed ook terecht in ons kantoor. 

Zowel Annouck als Martin hebben een erkenning bij het Beroepsinstituut van de Vastgoedmakelaars (B.I.V.), waardoor er alle nodige kennis en opleiding aanwezig is om elke verkoop en verhuur tot een goed einde te kunnen brengen. Hierdoor is ook alle kennis steeds up-to-date.

Waarom kiezen voor ons kantoor?

Omdat je de keuze hebt!

  • Als je werkt via ons kantoor kan je steeds je gekozen pakket inwisselen voor een upgrade in het gekozen pakket.
  • Na de analyse van jouw behoeften, bieden we nog extra’s aan
  • Naast het gewone vastgoedmakelaar-verhaal kan je bij ons kiezen voor een vastgoedcoaching om je woning zelf te verkopen.

Door de jarenlange ervaring in de verzekerings- en financiële sector kunnen we zowel de eigenaars als de potentiële kopers/huurders correct en compleet advies geven. Want dat is onze missie: iedereen die samenwerkt met ons kantoor een persoonlijk woonadvies geven.

Ons kantoor staat voor Persoonlijk - Eerlijk én Compleet Advies op Maat van iedere klant. Dus ook op maat van jou. Dat is de reden dat we elk dossier persoonlijk behandelen van A tot Z. Zo blijft het persoonlijk contact ook gegarandeerd. Want als je naar ons kantoor belt, dan krijg je Annouck aan de lijn.

Dus heb je een persoonlijke vraag? Dan kan je steeds bij ons terecht.

In de vastgoedsector hebben we twee erkende vastgoedmakelaars in ons kantoor, beide met een eigen licentie behaald aan het B.I.V. (Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars). Om de kennis op kantoor steeds up-to-date te houden is ons kantoor eveneens aangesloten bij C.I.B. (Confederatie van Immobiliënberoepen).

Wil u graag meer weten of meer informatie over onze woningen te koop in Heusden-Zolder, Beringen, Lummen en omstreken? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons!

Contacteer ons
Copyright © Truyens Vastgoed cvba | Alle rechten voorbehouden
door Thys-Communicatie.be
Vragen? Contacteer ons!
cross