Welk pakket past bij jou?

22 april 2024

Hoeveel kost een vastgoedmakelaar?

Hierover wil ik graag duidelijk en open communiceren in mijn kantoor. Het is belangrijk dat jij als klant een duidelijk overzicht krijgt van je opties.

Zo heb ik het opgedeeld in pakketten. Je kiest een pakket met de hieraan gekoppelde service en diensten.

Pakket Attest

Dit is het volledige doe-het-zelf-pakket. Je kiest ervoor om alle diensten zelf te doen, maar enkel de aanvraag en de opzoekingen omtrent attesten wil je niet doen. Dan ga ik aan de slag. Als makelaar heb ik ook enkele prijsvoordelen bij leveranciers, waar jij dan ook van kan genieten.

De kostprijs van deze dienst is € 199 (incl. BTW) - dit is zonder de kostprijs van de attesten

Pakket Verkoopcoach

Dit is een uitbreiding op het attest-pakket. Zo zal ik alles voor jou opzoeken en aanleveren. Ik zal zorgen dat je alle attesten netjes in een dossiermap aankrijgt, alsook enkele hulpmiddelen om de woning zelf te verkopen. Zo zorg ik er onder andere ook voor dat het immobord bij je thuis wordt geleverd.

Kostprijs van deze dienst? € 2.890 incl. BTW

Pakket Classic

Dit houdt in dat je de kennis en service van een vastgoedmakelaar volledig krijgt. Het enige wat jij dan zelf doet is de ontvangst van alle potentiële kopers. Als je dan een koper hebt, dan zal ik als makelaar het dossier weer verder afwerken.

Kostprijs van dit pakket: 2,42% commissie op de verkoopprijs van de compromis (incl. btw) - excl. kostprijs van de attesten

Pakket Premium

Dit is de volledige ontzorging voor jou als eigenaar. Zo zal ik alles voor jou klaarmaken, van A tot Z. Zowel het dossier klaarmaken, als de bezoeken ontvangen, tot afwerking aan notaris. Dat zal ik voor jou doen. Zo krijg jij meer tijd om de verhuis in te plannen.

Kostprijs van dit pakket: 3,63% (incl. btw) commissie op de verkoopprijs van de compromis.

Duidelijkheid
Openheid


Zo wil ik dat jij als eigenaar je keuze duidelijk kan maken. Zo kunnen we samen open communiceren naar elkaar. Geen onzekerheden voor jou.

Bovendien kan je na je keuze nog steeds upgraden. Zo kan je starten met "verkoopcoaching" en overschakelen naar de "classic" of "premium" tijdens het verkooptraject. Het is namelijk niet altijd een eenvoudige keuze.

Je mag steeds via het contactformulier mij een email sturen en dan spreken we samen af om alles te overlopen.

Wil je ook een gratis schatting van je woning of appartement? Dan mag je eveneens even contacteren via het aanvraagformulier.

Alvast tot binnenkort, bij jouw thuis of via een online call.

Annouck
Annouck Truyens - je erkend vastgoedmakelaar
Meer nieuws

Wil u graag meer weten of meer informatie over onze woningen te koop in Heusden-Zolder, Beringen, Lummen en omstreken? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons!

Contacteer ons
Copyright © Truyens Vastgoed cvba | Alle rechten voorbehouden
door Thys-Communicatie.be
Vragen? Contacteer ons!