Ben je op zoek naar een afgewerkte woning met open keuken en ingerichte ruimtes? Alle kamers afgewerkt met op maat gemaakte kasten? Dan ben je hier op het juiste adres. Deze woning met 2 ruime slaapkamers (met optie tot een 3e slaapkamer) heeft alle troeven.

Deze mooi gezinswoning is gelegen nabij het centrum van Oostham. 

Stap binnen in deze rustgevende woning en ontdek alle kamers. De inkomhal nodigt je uit om deze woning te gaan verkennen. Langs hier heb je toegang tot de leefruimte alsook naar de bovenverdieping. In de leefruimte met open keuken vind je enkel maatwerk meubels terug. De keuken is volledig uitgerust met de nodige kwaliteitstoestellen, zodat je direct een lekkere maaltijd op je bord kan toveren. Achter de keuken vind je de bergruimte terug. 

Als we naar de bovenverdieping stappen komen we een nieuwe badkamer tegen. In deze badkamer vind je een dubbele lavabo en een mooie inloopdouche. In de nachthal heb je toegang tot 2 afgewerkte slaapkamers. Ook is er een zolderruimte waar er de mogelijkheid is om een ruime derde slaapkamer te maken. Deze werken zijn nog niet uitgevoerd, maar wel al uitgetekend... 

Als we naar de tuin gaan zien we direct dat alles in aangelegd en aangeplant. Zo vind je er een overdekt terras terug met een achterliggende berging. Het grasperk is volledig vernieuwd. Langs de woning heb je toegang tot een zeer ruimte garage die momenteel dienst doet als werkhuis. In deze garage kunnen 3 wagens geparkeerd worden. 

Deze woning onderging een volledige renovatie de afgelopen jaren. Alle nodige werken zijn uitgevoerd en voldoet aan de EPC-vereisten van de toekomst. Alle ramen zijn vervangen, vloeren zijn aangepast en vernieuwd, electriciteit is volledig vernieuwd en goedgekeurd. 

Wil je een afspraak? Dat kan! Neem contact op met Annouck. Bel haar op 011 42 85 18

Tot binnenkort!

Mooie gezinswoning

Mooie bouwgrond voor een HOB (lot 1) gelegen in centrum van Boekt.

Deze bouwgrond van 448 m² is gelegen nabij de oprit van de autosnelweg (afrit 27 Zolder-Circuit én afrit 28 Zolder).

Ben je op zoek naar een nieuwe woning of een investering op korte termijn?
Dan is deze woning iets voor jou!

Deze charmante woning is gelegen op een perceel van 8 are.

Indeling woning:

In deze woning vind je 2 ruime slaapkamers, een gerenoveerde keuken en vernieuwde badkamer. Ook is er een grote bureelruimte op tuinniveau.

Er is een ruime inpandige garage voor 1 wagen.
De woning heeft eveneens een kelder.

Wil je een bezoek plannen? Bel me op 011 42 85 18.

Extra informatie:

Deze woning kan ook gekocht onder lijfrente (vruchtgebruiker en naakte eigendom). Wil je hierover meer informatie? Neem contact op. Prijs op aanvraag! Bij verkoop op lijfrente is er geen renovatieverplichting.

Oppervlakte woning is op basis van het EPC-attest.

Asbestattest is aanwezig.

NIEUWE VOORWAARDEN

Deze mooie woning is gelegen in een rustige omgeving in Vorst (Laakdal).

De woning is gelegen op een perceel van 13a51ca, gelegen in een groene omgeving.

De indeling:

Troeven:

Deze idyllische woning is gelegen in een rustige buurt met een groen karakter. De woning heeft 5 slaapkamers, 2 badkamers en nog veel meer potentieel. Na een leuke opfrisbeurt met renovatieklussen heeft deze woning alle gezelligheid die je kan wensen!

Laat u verrassen en maak een afspraak op 011 42 85 18.

Asbestattest aanwezig: veilig bevonden

Copyright © Truyens Vastgoed cvba | Alle rechten voorbehouden
door Thys-Communicatie.be
Vragen? Contacteer ons!