Bent u op zoek naar een mooie woning voor jou en je gezin? Dan is dit wel de woning voor jou!

Op 5 minuten rijden van het centrum van Beringen kan je deze woning vinden. In deze rustige straat is het fijn wonen.

De woning heeft volgende indeling:

Deze woning heeft ook een regenput, zodat het waterverbruik kan ingeperkt worden.
Verwarming werkt op stookolie. Maar de woning is ideaal gelegen om de omschakeling naar groene energie te nemen. Zo kan er in de zomer genoten worden op het terras van de zon.

Ook de zolderverdieping staat klaar om ingericht te worden. Deze is volledig vrij, waardoor de nieuwe bewoner alles naar eigen wensen kan inrichten. Hierdoor kan de eigenaar de woning uitbreiden tot 5 slaapkamers.

De kelderverdieping ligt onder de volledige woning. Hier kan je alle nutsvoorzieningen terugvinden. De tuinberging kan afgesloten worden, alsook is de hele tuin reeds omheind.

Deze woning heeft een totale bruikbare oppervlakte van 217 m² (volgens EPC attest).

Ben jij benieuwd naar de woning? Neem dan contact met ons. We kijken uit naar jouw bezoek!

Ben je op zoek naar een afgewerkte woning met open keuken en ingerichte ruimtes? Alle kamers afgewerkt met op maat gemaakte kasten? Dan ben je hier op het juiste adres. Deze woning met 2 ruime slaapkamers (met optie tot een 3e slaapkamer) heeft alle troeven.

Deze mooi gezinswoning is gelegen nabij het centrum van Oostham. 

Stap binnen in deze rustgevende woning en ontdek alle kamers. De inkomhal nodigt je uit om deze woning te gaan verkennen. Langs hier heb je toegang tot de leefruimte alsook naar de bovenverdieping. In de leefruimte met open keuken vind je enkel maatwerk meubels terug. De keuken is volledig uitgerust met de nodige kwaliteitstoestellen, zodat je direct een lekkere maaltijd op je bord kan toveren. Achter de keuken vind je de bergruimte terug. 

Als we naar de bovenverdieping stappen komen we een nieuwe badkamer tegen. In deze badkamer vind je een dubbele lavabo en een mooie inloopdouche. In de nachthal heb je toegang tot 2 afgewerkte slaapkamers. Ook is er een zolderruimte waar er de mogelijkheid is om een ruime derde slaapkamer te maken. Deze werken zijn nog niet uitgevoerd, maar wel al uitgetekend... 

Als we naar de tuin gaan zien we direct dat alles in aangelegd en aangeplant. Zo vind je er een overdekt terras terug met een achterliggende berging. Het grasperk is volledig vernieuwd. Langs de woning heb je toegang tot een zeer ruimte garage die momenteel dienst doet als werkhuis. In deze garage kunnen 3 wagens geparkeerd worden. 

Deze woning onderging een volledige renovatie de afgelopen jaren. Alle nodige werken zijn uitgevoerd en voldoet aan de EPC-vereisten van de toekomst. Alle ramen zijn vervangen, vloeren zijn aangepast en vernieuwd, electriciteit is volledig vernieuwd en goedgekeurd. 

Wil je een afspraak? Dat kan! Neem contact op met Annouck. Bel haar op 011 42 85 18

Tot binnenkort!

Mooie gezinswoning

Ben je op zoek naar een nieuwe woning of een investering op korte termijn?
Dan is deze woning iets voor jou!

Deze charmante woning is gelegen op een perceel van 8 are.

Indeling woning:

In deze woning vind je 2 ruime slaapkamers, een gerenoveerde keuken en vernieuwde badkamer. Ook is er een grote bureelruimte op tuinniveau.

Er is een ruime inpandige garage voor 1 wagen.
De woning heeft eveneens een kelder.

Wil je een bezoek plannen? Bel me op 011 42 85 18.

Extra informatie:

Deze woning kan ook gekocht onder lijfrente (vruchtgebruiker en naakte eigendom). Wil je hierover meer informatie? Neem contact op. Prijs op aanvraag! Bij verkoop op lijfrente is er geen renovatieverplichting.

Oppervlakte woning is op basis van het EPC-attest.

Asbestattest is aanwezig.

NIEUWE VOORWAARDEN

Deze mooie woning is gelegen in een rustige omgeving in Vorst (Laakdal).

De woning is gelegen op een perceel van 13a51ca, gelegen in een groene omgeving.

De indeling:

Troeven:

Deze idyllische woning is gelegen in een rustige buurt met een groen karakter. De woning heeft 5 slaapkamers, 2 badkamers en nog veel meer potentieel. Na een leuke opfrisbeurt met renovatieklussen heeft deze woning alle gezelligheid die je kan wensen!

Laat u verrassen en maak een afspraak op 011 42 85 18.

Asbestattest aanwezig: veilig bevonden

In een rustige omgeving in Beringen-centrum vind je deze moderne nieuwbouwwoning terug. De woning is gebouwd in 2015. Het is een halfopen bebouwing met 3 slaapkamers.

Indeling van de woning:

De woning met een open blik op de tuin heeft voldoende lichtinval en is kwaliteitsvol afgewerkt. De keuken is maatwerk. Via het grote raam en de achterdeur is er rechtstreeks toegang naar de mooie tuin en het grote terras. Daar is het gezellig vertoeven tijdens de mooie zomerdagen.

Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers terug. De badkamer is voorzien van een mooie inloopdouche en een toilet. Eveneens is er een extra berging voorzien in de trappenhal.

De woning is verder nog voorzien van een carport en een mooi patio in de tuin. Het patio is voorzien van een extra tuinberging, zodat alle tuinmeubels in de winter droog binnen kunnen staan.

Wil je een bezoek brengen aan deze mooie woning? Twijfel dan niet en bel naar de eigenaar (Tatjana). Zij zal graag met je een afspraak maken om een rondleiding te krijgen in de woning.

Bel voor een afspraak op 0470 267 700
of stuur een email naar immo@zakenkantoortruyens.be. We helpen je graag verder!

Dit duplex appartement is goed gelegen met zonneterras

Dit duplex-appartement is gelegen op de Michel Scheperslaan, de invalsweg van Houthalen naar Zolder. Het appartement is hierdoor nabij het centrum van Zolder gelegen. Zo zijn de kleinhandelszaken alsook scholen op fietsafstand. De bushalte is op wandelafstand (+- 200 meter) en de treinhalte op fietsafstand

Indeling appartement: Het appartement heeft een privé-toegang op de gelijkvloerse verdieping. Hierdoor is er geen gemeenschappelijke ruimte voorzien in het gebouw. Bij het betreden van het appartement kom in de inkomhal met trappenhal. Op de eerste verdieping vind je de leefruimte met open keuken, de eerste slaapkamer, badkamer, apart toilet en berging. In de leefruimte heb je de trappenhal naar de tweede verdieping. Hier vind je de grote slaapkamer en een zolderberging. De keuken is opnieuw ingericht in 2016. De elektriciteit is volledig vernieuwd en de individuele meter zal voor verkoop geïnstalleerd zijn.

INDELING:  2 slaapkamers  1 badkamer  1 leefruimte  1 open keuken in de leefruimte  1 ruim zonneterras  Parkeergelegenheid  aparte berging/wasplaats Gesteldheid huis Dit duplex appartement is mogelijks onmiddellijk bewoonbaar. De woning is steeds zeer goed onderhouden en vertoont weinig slijtage. Door de volledige renovatie dienen er geen onmiddellijke werken uitgevoerd te worden.

Gesteldheid perceel Woonoppervlakte 165 m² - reële oppervlakte: +- 145 m²

Copyright © Truyens Vastgoed cvba | Alle rechten voorbehouden
door Thys-Communicatie.be
Vragen? Contacteer ons!