Gerenoveerde woning in Oostham

Platanenlaan 14, 3945 Oostham
 €  
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Garages: 3
Grondopp.: 866

Financieel

Beschikbaar vanaf:
na akte
Kadastraal inkomen:

Energie

EPC-waarde:
175 kWh/m².jaar

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning:
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht:
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning:
Geen verkavelingsvergunning
As built-attest:
Nee

Omschrijving

Ben je op zoek naar een afgewerkte woning met open keuken en ingerichte ruimtes? Alle kamers afgewerkt met op maat gemaakte kasten? Dan ben je hier op het juiste adres. Deze woning met 2 ruime slaapkamers (met optie tot een 3e slaapkamer) heeft alle troeven.

Deze mooi gezinswoning is gelegen nabij het centrum van Oostham. 

Stap binnen in deze rustgevende woning en ontdek alle kamers. De inkomhal nodigt je uit om deze woning te gaan verkennen. Langs hier heb je toegang tot de leefruimte alsook naar de bovenverdieping. In de leefruimte met open keuken vind je enkel maatwerk meubels terug. De keuken is volledig uitgerust met de nodige kwaliteitstoestellen, zodat je direct een lekkere maaltijd op je bord kan toveren. Achter de keuken vind je de bergruimte terug. 

Als we naar de bovenverdieping stappen komen we een nieuwe badkamer tegen. In deze badkamer vind je een dubbele lavabo en een mooie inloopdouche. In de nachthal heb je toegang tot 2 afgewerkte slaapkamers. Ook is er een zolderruimte waar er de mogelijkheid is om een ruime derde slaapkamer te maken. Deze werken zijn nog niet uitgevoerd, maar wel al uitgetekend... 

Als we naar de tuin gaan zien we direct dat alles in aangelegd en aangeplant. Zo vind je er een overdekt terras terug met een achterliggende berging. Het grasperk is volledig vernieuwd. Langs de woning heb je toegang tot een zeer ruimte garage die momenteel dienst doet als werkhuis. In deze garage kunnen 3 wagens geparkeerd worden. 

Deze woning onderging een volledige renovatie de afgelopen jaren. Alle nodige werken zijn uitgevoerd en voldoet aan de EPC-vereisten van de toekomst. Alle ramen zijn vervangen, vloeren zijn aangepast en vernieuwd, electriciteit is volledig vernieuwd en goedgekeurd. 

Wil je een afspraak? Dat kan! Neem contact op met Annouck. Bel haar op 011 42 85 18

Tot binnenkort!

Mooie gezinswoning

Kenmerken

  • ingerichte keuken
  • Patio
  • Tuin

Comfort

  • Elektriciteit
  • Ingerichte keuken

Annouck Truyens

Erkend vastgoedmakelaar - bemiddelaar, vastgoedexpert, vastgoedcoach, bemiddelaar 508290 (België)

Contacteer ons over dit pand

Pand
Copyright © Truyens Vastgoed cvba | Alle rechten voorbehouden
door Thys-Communicatie.be
Vragen? Contacteer ons!